Geçitaltı İlkokulu
GEÇİTALTI KÖYÜ GEÇİTALTI KÜME EVLERİ NO 50 KOZLUK / BATMAN

VİZYON

Her şeyden önce iyi insan, iyi birey, iyi toplum oluşturmaktır. Parolamız ´´SAMİMİYETTİR´´ Değerler ağacımızın en tepesinde samimiyet bulunmaktadır çünkü bir kurum samimiyet olmadan hedeflerine ulaşmaz. Tek düşüncemiz ´´Yapmış olmak için yapmak değil öğrenci faydası için yapmaktır.´´

MİSYON

Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

08.30-14.40

Servis Bilgisi

Özel öğretmen servisimiz mevcut olup aylık yaklaşık 1300-1400 lira servis ücreti vardır.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okul ilçe merkezine 24 km (yol virajlı olduğu için 50 dakika sürmekte) olup yolu asfalttır.

Geçitaltı Köyü/Kozluk/BATMAN